Allmogefönster 2+1-glas

Vi tillverkar tidstypiska dörrar och fönster med hög kvalitet.

Välkomna till våra showroom i Landskrona, Göteborg, Vadstena och Stockholm.

 Läs mer här >

Snickarglädjes 2+1-glasfönster

Vårt kopplade, utåtgående och inåtgående allmogefönster. Kan tillverkas med sekelskiftes eller 20-30-talsprofiler. Har ett U-värde på ca. 1.7 utan några tillägg. Rekommenderar att använda energiglas och argongas i isolerglaset, som sänker U-värdet till 1.2 eller 1.0.
Fönster 2+1 när myndigheter kräver detta vid t.ex. nyproduktion eller om du långsiktigt vill spara energi, tänka på miljön och spara pengar Ett 2+1 glas, utåtgående eller inåtgående från oss garanterar ett fönster som liknar ett tidstypiskt 2-glasfönster så mycket som möjligt ! Därför har vi förlängt karmdjupet till 140 mm ( 115 mm ) för att behålla det tidstypiska utseendet, 22 mm spröjsar och lika smala bågar som våra utåtgående 2-glasfönster. Inga nakna aluminiumskenor i våra isolerglas. Vitlackat som standard. Lägg till vit varmkantslist så är det ännu finare och sänker U-värdet ytterligare.
Förmodligen marknadens vackraste 2+1 glas med 15 års rötskadegaranti vid färdigmålat av oss! Ingår också montering av tätningslister. En bra investering för nästa generation eller vid försäljning av huset.
Vårt inåtgående 2+1 glas har ett karmdjup på 105 mm och bågbredder på 60 mm. Övriga detaljer som ovanstående utåtgående.

Modeller på fönster och fönsterdörrar

Klicka på bilderna för förstoring