BRF

Tidstypiska fönster till bostadsrättsförening

Många äldre bostadsrättsföreningars karaktär riskerar att förlora sin charm vid större renoveringar. Fönsterbyte är ett sådant tillfälle då mycket kan gå fel. Det finns många faktorer att beakta när det kommer till fönsterbyte i bostadsrättsförening. Kostnad är förstås en sådan, liksom fönstrens hållbarhet på lång sikt. Viktigast är att hitta rätt kombination mellan moderna funktioner och bevarandet av husets själ, utan att priserna sticker iväg. Vi på Snickarglädje tillverkar och säljer tidstypiska fönster till bra priser. Hantverket utförs i vårt eget snickeri i Estland. Vi vet hur fönstren såg ut förr i tiden och älskar utmaningar i form av måttanpassande och variationsrika fönster lika mycket som vi uppskattar det klassiskt svenska sekelskiftesutseendet. 

Satsa på kärnvirke vid fönsterbyte i bostadsrättsföreningen

Med jämna mellanrum blir det aktuellt med fönsterbyte i bostadsrättsföreningen. Med vår hjälp kan du specialbeställa tidstypiska fönster för bostadsrättsföreningen. De måttanpassas efter just er fastighet och kan levereras färdigmålade och klara. Om ni väljer att anlita oss för att tillverka fönster i originalstil får ni alltid 15 års rötskadegaranti om ni låter oss måla fönstren innan leverans. Våra tåliga kärnvirkesfönster kan sedan med rätt underhåll stå pall i många decennier och pryda bostadsrättsföreningens fasad under lång tid. Fönstren är dessutom lika fina på insidan som på utsidan och blir en vacker dekoration i varje hem i bostadsrättsföreningen. 

Minska trafikbuller och uppvärmningskostnader med rätt fönster 

Använd vårt hantverk för fönsterbytet i bostadsrättsföreningen och få möjlighet att välja mellan inåtgående eller utåtgående fönster, smarta tillval som dämpar buller utifrån och glas med extra lågt U-värde för att hålla kostnaderna för alla boende nere. 

Vi på Snickarglädje arbetar med hållbara material i gammal stil. Vi tror att det var bättre förr – åtminstone när det kommer till fönstertillverkning. Är din bostadsrättsförening på jakt efter de perfekta, tidstypiska fönstren som kan hålla nere såväl uppvärmningskostnader som påverkan på miljön? Tveka inte att kontakta oss så berättar vi mer om våra tidstypiska fönster för din bostadsrättsförening. Vi ser alltid till att hitta rätt balans mellan moderna lösningar, hållbara material och originalkänsla.

Centrala Malmö

Råcksta Gård Stockholm

Gamla Enskede Stockholm